Fysioterapi i Esbjerg

Ved fysioterapi, diagnosere og behandler vi kroppen som helhed, med henblik på at udbedre forskellige lidelser i kroppen. På klinikken i Esbjerg bliver du behandlet af autoriseret fysioterapeuter, med mange års erfaring i branchen.

Hvad er fysioterapi?

Spændinger i skuldre og nakke af at sidde for længe ved computeren? Smerter i knæet efter en fodboldkamp? Ondt i ryggen af at løfte tunge flyttekasser? De fleste af os har mærket, at det ikke er ligegyldigt, hvordan vi behandler vores egen krop. For nogle mennesker slider daglige uhensigtsmæssige bevægelser og arbejdsstillinger så meget på kroppen, at der opstår alvorlige skader, som kræver professionel hjælp. Andre er uheldige at komme akut til skade ved for eksempel sport og ulykker og har brug for genoptræning.

Det er blot nogle af de situationer, hvor fysioterapien kan hjælpe mennesker videre.

For fysioterapeuter er udgangspunktet, at kroppen skal fungere bedst muligt hele livet. Ved hjælp af behandlingsmetoder og aktiviteter påvirker fysioterapeuten kroppen, så muskler og led får de bedste betingelser at arbejde under. Fysioterapeuter betragter kroppen som en del af det hele menneske, hvor krop og psyke hænger tæt sammen.

Kilde: www.viauc.dk